Bestyrelsen

 • Nina Wedell-Wedellsborg
  Nina Wedell-Wedellsborg

  Formand. Nina har en baggrund som tidligere Nordisk Marketing og PR chef for Estée Lauder, og har været direktør for auktionshuset Sotheby’s Danmark siden 2003. Ud over at være formand, bestrider hun bestyrelsesposter i Magasin du Nords Fond og Barndrømmen.dk. Indtrådte i bestyrelsen 2005.

 • Christian Alsøe
  Christian Alsøe

  Næstformand. Advokat. Partner i Loeven Advokatfirma siden 2022. Specialiseret indenfor generel tvisthåndtering, immaterialret (navnlig ophavsret) og medie- og reklamekontrakter. Bestrider desuden bestyrelsesposter i Rektor Herluf Møllers Legat, byNWR-koncernen, Det Danske Voldgiftsinstitut og dommer ved Arbejdsretten. Indtrådte i bestyrelsen 2011.

 • Lulu Refn
  Lulu Refn

  Bestyrelsesmedlem. Uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2018. Primære opgave i fonden er, sammen med Juri Krasilnikoff, at finde frem til potentielle kandidater til årets uddeling. Indtrådte i bestyrelsen 2014.

 • Juri Krasilnikoff
  Juri Krasilnikoff

  Bestyrelsesmedlem. VP of Product hos Donkey Republic. Forhenværende CTO hos Advokatfirmaet Bjørst. Har en fortid i film/tv og som iværksætter indenfor online sociale medier. Primære opgave i fonden er, sammen med Lulu Refn, at finde frem til potentielle kandidater til årets uddeling. Står desuden for fondens hjemmeside og digitale medier. Indtrådte i bestyrelsen i 2012.