Bestyrelsen

  • Nina Wedell-Wedellsborg
    Nina Wedell-Wedellsborg

    Formand. Nina har en baggrund som tidligere Nordisk Marketing og PR chef for Estée Lauder, og har været direktør for auktionshuset Sotheby’s Danmark siden 2003. Ud over at være formand, bestrider hun bestyrelsesposter i Magasin du Nords Fond og Barndrømmen.dk. Indtrådte i bestyrelsen 2005.

  • Christian Alsøe
    Christian Alsøe

    Næstformand. Advokat. Partner i Gorrissen-Federspiel siden 2004. Specialiseret indenfor generel tvisthåndtering, immaterialret (navnlig ophavsret) og medie- og reklamekontrakter. Bestrider desuden bestyrelsesposter i Paule Mikkelsens Mindelegat, Rektor Herluf Møllers Legat, Karsten Meyers Legat for Unge Jurister, Juridisk Forening og Det Danske Voldgiftsinstitut. Indtrådte i bestyrelsen 2011.

  • Lulu Refn
    Lulu Refn

    Bestyrelsesmedlem. Uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2018. Primære opgave i fonden er, sammen med Juri Krasilnikoff, at finde frem til potentielle kandidater til årets uddeling. Indtrådte i bestyrelsen 2014.

  • Juri Krasilnikoff
    Juri Krasilnikoff

    Bestyrelsesmedlem. Projektleder hos Peytz og Co.. Forhenværende CTO hos Advokatfirmaet Bjørst. Har en fortid i film/tv og som iværksætter indenfor online sociale medier. Primære opgave i fonden er, sammen med Lulu Refn, at finde frem til potentielle kandidater til årets uddeling. Står desuden for fondens hjemmeside og digitale medier. Indtrådte i bestyrelsen i 2012.